Saturday, February 21, 2009

Yet another blog...

Drawing and painting has been a hobby of mine for a long time, so I finally decided to start my own art blog. Here I'll post my sketches, drawings and paintings for the world to see. For starters I'll post some misc. works I've painted over the time.

Oil on canvas panel, 15x10cm
Oil on canvas, 33x41cm
Oil on canvas, 27x35cm
Oil on canvas panel, 50x61cm
Oil on canvas, 18x24cm

2 comments:

Sari said...

Moi Arto. Minäkin tulin kurkkaamaan töitäsi tänne ja ovat kyllä kauniita kaikki! Erityisesti tuo toiseksi alimman maalauksen vaalea tyttö on ihanasti ikuistettu, saparoita myöten. Ja teidän jälkikasvuakin taitaa olla ikuistettuna tuossa tosi kauniisti valoilla ja varjoilla sävytetyssä maalauksessa. Aivan upeita. Ja arvaankohan oikein, että olet käyttänyt valokuvia näissä mallina?

Minulla on täällä enon hääkuva, joka pitäisi kesäksi maalata heidän 25-vuotishäälahjakseen (äitini järjetön idea, niitä piisaa...) ja on kyllä haastetta kerrakseen, kun en ole maalannut vuosiin.

Arto Isotalo said...

Kiitos! Joo, olen maalannut valokuvista, vaikkakin en paperisista. Minulla on 24" näyttö maalaustelineen takana, josta maalaan. Näkee sävyerot paljon paremmin kuin paperikuvista, ja kuva on riittävän iso.